Uw duurzame en gebruiksvriendelijke automatisatie op maat

Laat uw domotica door onze professionals installeren

Wenst u als particulier geautomatiseerde elektriciteit in uw woon- of slaapkamer? Wilt u met één druk op de knop alle verlichting en verwarming in huis kunnen bedienen, kies dan voor domotica door VDM Technics/VDL Electrics van uit Aarschot.

Automatisatie van uw huis

Wij kunnen automatisatie aanleggen in uw woonkamer, keuken, badkamer…of het hele huis. Buitenshuis kan dit ook geïntegreerd worden in uw terras en/of tuininstallatie. Om u kwaliteit te garanderen, verkiezen we te werken met het hoogstaande merk Niko (http://www.niko.eu/nlnl/niko/domotica/).

Via een app wordt u volledige controle verschaft over uw installatie. Op die manier creëert u niet alleen meer comfort, uw woning wordt ook energiezuiniger en veiliger.

Tevens maken wij gebruik van het gepatenteerde Qbus Stand-Alone gamma. Deze bevatten modules om screens, rolluiken, stopcontacten en verlichting te schakelen én om alle types verlichting te dimmen. Alle modules kunnen perfect op zichzelf werken en bieden een beperkte domotica-functionaliteit. Zo heeft u een Alles-Uit-knop, een Paniekknop en timers. Wat ook handig is, is dat u deze modules tevens kan aansluiten op een Qbus Controller. Op deze manier maakt het een deel uit van uw volledig Qbus domotica-installatie.

Vrijblijvend professioneel advies

Indien u nog twijfelt over uw type domotica, bieden we u met plezier uitgebreid professioneel advies. We volgen de nieuwste trends op de voet en bieden u sowieso een innovatieve service in een straal van 50 km rond Aarschot. Daarbij houden we steeds rekening met uw wensen en budget. Bovendien respecteren we de afspraken en deadlines, zodat u zeker bent van een aangename samenwerking.

Overtuigd? Vraag dan meteen uw gratis offerte op maat aan!

Clikc+