Ons bedrijf werkt al uw elektriciteitswerken nauwkeurig af

Uw professionele partner voor algemene elektriciteitswerken

Wilt u een innovatief elektriciteitsplan voor uw nieuwbouw, wenst u duurzame verlichting voor uw renovatieproject, of zoekt u een expert voor de elektriciteit van uw appartementsgebouw? Doe dan een beroep op ons gespecialiseerd bedrijf in Aarschot.

Uitgebreide mogelijkheden

Onze professionals kunnen al uw elektriciteitswerken verzorgen. Eerst tekenen en/of keuren we de plannen. Daarna staan we in voor elektrische verbindingen, het aanbrengen van stopcontacten, diverse verlichtingen…noem maar op.

Zowel particulieren als professionelen kunnen rekenen op onze service. We leggen elektriciteit in nieuwbouw, renovaties, appartements- en andere gebouwen. Ook voor herstellingen of onderhoud kan u ons inschakelen.

Afwerking van a tot z

Met meer dan 10 jaar ervaring garanderen we een uitstekende afwerking van a tot z. We werken met bekende merken zoals Niko en Vynckier. Met dit budgetvriendelijk en professioneel materiaal garanderen wij u kwaliteit. Bovendien blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en bieden we professioneel advies op maat.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector hebben we oog voor elk detail. Uw elektriciteitswerken regio Aarschot en omgeving worden steeds volgens het boekje voltooid.

Overtuigd? Vraag dan vandaag nog uw gratis offerte aan! 

Clikc+