Uw schitterende verlichting start bij ons

Uw verlichting naar wens

Zoekt u een professional voor de complete verlichting van uw nieuwbouw of renovatie? Wenst u een partner die zowel de levering als plaatsing van ledstrip op zich neemt? Doe dan een beroep op onze veelzijdige service.

Binnen-en buitenverlichtingen mogelijk

Wij zorgen voor zowel binnen-als buitenverlichting voor particulieren en bedrijven. Zo kunnen we tuinen of parkings verlichten. Daarnaast plaatsen we armaturen van bekende merken zoals Modular, Wever en ducré en Deltalight. Bij grote projecten werken we indien nodig samen met Rexel, een groothandel van verlichting tot domotica.

Ons bedrijf levert en plaatst uw verlichting zo snel mogelijk. We hanteren een strikt time management en werken uw installatie af binnen de afgesproken termijn.

Vrije merkkeuze

Voor uw verlichting regio Aarschot en omstreken heeft u een volledig vrije merkkeuze. Dankzij onze jarenlange scholing en ervaring bent u zeker van een duurzame afwerking volgens de regels van de kunst.

Als u nog niet goed weet welke verlichting u precies wenst, bieden we u met plezier vrijblijvend advies. We houden rekening met uw budget en maken een transparante offerte op.

Overtuigd? Vraag dan vandaag nog bijkomende informatie aan voor de verlichting van uw dromen!

Clikc+